Delavnica priprave Lokalnega programa za mladino 2024-2028 KS Koprivnica in KS Senovo

 
PETA DELAVNICA ZA PRIPRAVO LOKALNEGA PROGRAMA ZA MLADE 2024–2028

Mestna občina Krško, Zavod za mladino in šport Krško ter Inštitut za mladinsko politiko nadaljujejo z delavnicami po krajevnih skupnostih v okviru priprave Lokalnega programa za mlade v mestni občini Krško. Ta program, ki bo trajal pet let (20242028), ima osrednje poslanstvo – zagotoviti, da bo prihodnost mladih v naši občini še svetlejša.

Mladi ste v središču programa

Mnenje mladih je ključnega pomena pri oblikovanju usmeritev in ukrepov v prihajajočih letih. Kaj si želite? Kje vidite pomankanja v mestni občini Krško? Kateri ukrepi bi lahko prispevali k bolj kakovostnemu življenju mladih? To so vprašanja, na katera iščemo odgovore.

Peti korak na tej poti se bo zgodil 7. novembra 2023, ob 16.30, v prostorih Krajevne skupnosti Senovo. Vabljeni ste vsi mladi, ki želite sodelovati in prispevati k soustvarjanju boljše prihodnosti za mlade v Krškem.

Vaš glas šteje!

Na tej delavnici boste imeli priložnost izraziti svoje želje, opozoriti na izzive in predlagati ukrepe, ki bodo pripomogli k boljšemu življenju v naši občini. Vaš glas bo slišan in upoštevan pri oblikovanju programa.

Zavezujemo se k soustvarjanju okolja, kjer bodo mladi lahko razvijali svoje talente, izražali svoje mnenje in prispevali k skupnosti. Pomagajte nam oblikovati prihodnost, ki bo koristila vsem.

Ne zamudite te priložnosti, da sodelujete pri oblikovanju programa, ki bo služil prihodnjim generacijam in krepil povezanost med nami. Vaša udeležba je ključna!

 
 

© 2023 KS Senovo. Vse pravice pridržane.  |  Piškotki  |  Izjava o dostopnosti  | Pišite nam

© 2023 KS Senovo. Vse pravice pridržane.
Piškotki  |  Izjava o dostopnosti  | Pišite nam

homeenvelopeuserphonechevron-down